-
PORI
Poriin valmistui keväällä 2009 neljä 98 neliön talviasuttavaa lamellihirsimökkiä Haapijärven rannalle. Jokaiseen mökkiin kuuluu oma rantasauna ja uimaranta, jossa on laituri. Mökit sopivat erityisen hyvin perheille, mutta myös isommille ryhmille, sillä yhdessä mökissä on vuodepaikat 8:lle ja jokaisen saunamökin parvella vuodepaikat vielä 2 henkilölle. Mökit sijaitsevat toistensa läheisyydessä, joten ne voidaan vuokrata suuremmallekin ryhmälle yhtä aikaa.

Mökit ovat täydellisesti varusteltuja, niissä on jääkaappi/pakastin, liesi ja uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, kunnon astiasto, pesukone, silitysrauta ja –lauta, imuri, hiustenkuivain, taulutelevisio digiboxilla, radio/CD/DVD –soitin, takka, vesikiertoinen lattialämmitys, ilmastointi ja ulkogrilli. Jokaisessa mökissä on isot terassit. Mökkien kiuas toimii sähköllä kun taas saunamökeissä on perinteinen puukiuas.

Mökkeihin on helppo tulla eri puolilta Suomea sillä ne sijaitsevat noin 20 km Porin keskustasta 8-tietä Vaasaan päin. Mökkien ympärillä on retkeilyreittejä kauniissa luonnossa, kalastusmahdollisuus järvessä sekä viereisessä koskessa. Lähellä sijaitsevalta Merikarvialta järjestetään kalastusretkiä myös merelle. Porissa on paljon palveluita ja erilaisia tapahtumia pitkin kesää, tärkeimpänä ja suurimpana tietenkin Pori Jazz –festivaali.

   Copyright © 2006-2018 Lomatähdet, Holidaystars